Hestetransport

I går hentede vi B og Litla hjem fra ridelejr. De har haft en skøn uge. Det er 6. eller 7. gang B er afsted, og ca. 4. gang med egen hest. Hun er meget hjemmevant deroppe, og er ved at være en af de store.

Vi har ingen hestetrailer, og vores bil har lige knapt med motorkraft til at trække en hest. Nogengange har vi lånt os frem, men der er faktisk ikke længere end at hun uden sagtens kan ride hjem. Hun har brug for at have en voksen med, for de skal passere både en jernbane og en motorvejsbro.

Vi har taget turen et par gange med B til hest og mig på cykel. I går havde T beredskabsvagt, så mindstemanden H var også nødt til at være med til at hente storesøster og hest. Altså skyndte jeg mig hjem fra arbejde, parkerede bilen og skiftede til Christianiacykel, hentede H i børnehaven og cyklede videre til rideskolen. B sadlede sin hest, men vi fik kuffert, sovepose og striglekasse proppet i cyklen, og så begav vi os hjemad som en lille karavane.

T passerede os i bilen og tog et billede. Måske ikke det mest flatterende af mig, men det viser situationen. Det var vældigt hyggeligt, og jeg elsker at vælge de simple løsninger og at få ting til at lykkes med de umiddelbart forhåndenværende redskaber. Vi kunne godt have fået hesten transporteret på den ene eller anden måde, men hvorfor skulle vi, når nu vi kunne klare det selv. Det tog et par timer, men jeg kan faktisk ikke komme på noget mere nyttigt at bruge min tid på end at være sammen med to af mine børn, mens vi flyttede vores hest, snakkede og nød den fine natur undervejs.

4 thoughts on “Hestetransport

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s