Grå hår

Lene skrev om grånende manke og lyse striber. Det gav mig lyst til at tage et billede af min grånende tinding.

Jeg er nemlig helt glad for den, og det er nærmest lidt sært. Da min mor fik de første grå hår blev hun trist, men sådan har jeg det ikke. Jeg synes det ser godt ud, og passer til mig og mit liv.

De altid rodede øjenbryn er værre, men jeg er endnu ikke blevet så voksen at jeg helt gider at passe dem. Måske en dag når jeg ikke har småbørn mere.

Jeg har det virkelig godt med der hvor jeg er i mit liv. Det er skønt at være ude over etableringsfasen. Jeg har den helt rigtige mand, de børn jeg skal have, det hus jeg forhåbentlig skal bo i i mange år og virkeligt mange af de elementer i mit liv som jeg gerne vil have. Ikke alt er perfekt selvfølgelig, men der er alligevel kæmpe forskel på at skulle optimere og finpudse, frem for at skulle starte det hele. Studietiden og ungdommen var også aldeles skøn, men jeg nyder virkelig at være landet i lige præcis det her liv som T og jeg har skabt for os selv.

Derfor synes jeg også at grå stænk passer så fint. Jeg har tjent mine striber og de vidner om voksenliv, og måske endda en smule visdom.

6 thoughts on “Grå hår

    • Tak. Og tak for din kommentar. Det går op og ned med tilfredsheden. Sikkert ganske som for alle andre, men lige nu er jeg tilpas med det meste i mit liv.
      Tak for rejseberetningerne. Jeg fik aldrig kommenteret på dem, men nød at læse med.

  1. Jeg synes også, dine grå striber passer fint til dig 🙂 Jeg har også altid været glad for mine, eller måske rettere, jeg har oftest ikke lagt mærke til dem, men nu er det efterhånden så gråt, at jeg skal passe på, hvilken farve grå jeg sætter nedenunder. Det kan nemlig godt komme til at se for gråt i gråt i gråt ud, og det gider jeg ikk helt. men der vælger jeg mit grå hår frem for en grå kjole.

  2. Gråt hår er smukt, og dine striber klæder dig godt 🙂
    Og så er det bare så skønt at mærke gennem dine ord, at du er der, hvor det er allerbedst at være

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s