Vedligehold

Mit hverdagsliv er næsten ren drift. Arbejde, hjem og børn. 

Nu holder vi sommerferie, men det er mærkeligt nok ret meget det samme. Det er som om familiens drift bare vokser lige præcis så meget at den fylder al den tid som jeg plejer at bruge på arbejde og transport.

Jeg står op. Så laver jeg morgenmad til mig selv og børnene. Så rydder jeg væk, vasker noget tøj, rydder op, vander dyr og så er det ved at være tid til at lave frokost. Samme mønster gentager sig om eftermiddagen. Og igen om aftenen. Det jeg når, som jeg ikke når til daglig, er også kommet til at lugte vel meget af arbejde og for lidt af fornøjelse.

I dag har jeg f.eks hjulpet B med hesten. Det synes jeg er dejligt og stort. Hun kan ride rundt på marken uden sadel på egen hånd, når bare jeg holder mig i nærheden. Glansen går bare noget af det, når jeg samtidig vander dyr, og i øvrigt har H på armen fordi T har travlt med noget af det andet praktiske som vi ikke når til hverdag.

Bagefter gik B og jeg sammen på den afgræssede mark og trak engbrandbæger op. Det skal gøres og kan være hyggeligt nok, men det fik mig ikke ud af følelsen af at være en hamster i et hjul.

Derfor blev vi nødt til at tage en hurtig beslutning og tage ind for at nyde eftermiddagskaffen i Kunstens park. Springvandet her er en kæmpe attraktion for alle børn og barnlige sjæle. Og da vi har årskort er det også en nem og ganske gratis fornøjelse.

Så fandt jeg også på endnu et fødselsdagsønske. Jeg ønsker mig en bænk med indbygget parasol. T mener den er nem at bygge, så jeg kan da håbe 🙂

Jeg beklager mig ikke. Slet ikke. Jeg har valgt et liv med gård og børn og et arbejde som fylder meget. Det valg står jeg ved på alle måder. Men derfor kan jeg godt glæde mig til en anden tid, når det hele kræver lidt mindre af mig og jeg kan fokusere mere på mine egne behov.

Reklamer

2 thoughts on “Vedligehold

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s