Fødselsdagsmåned

April er fødselsdagsmåned hos os. Manden og de store store fylder alle år i løbet af 15 forårsdage. Vi har vænnet os til aldrig at planlægge andet i april, så weekenderne er ledige til al fejringen.

Den første i rækken er M, den ældste søn. Han blev syv, og der var Ninjagofast, med Ninjagoskattejagt og Ninjagokage. Han er skøn at fejre.

Planlægningsfasen var svær for ham. Han havde ideer, eller måske mest en følelse i sit hoved, men kunne ikke rigtigt få formidlet til os voksne hvordan det skulle være. Derfor kom invitationerne sent, og både den bedste ven fra skolen og yndlingsfætteren meldte afbud. Især det med vennen kostede mange tanker, men han havde alligevel en dejlig fest og var glad for det hele.

Det er altid presset den sidste aften før en fødselsdag i vores familie. Forældrene er travle og notorisk dårlige til at få noget forberedt i ordentlig tid, men jeg elsker at fejre min familie. Det er verdens sjoveste at planlægge og bage med de halvstore børn. Vores marcipanarbejde imponerer nok ikke nogen, men for dem som er inde i Ninjagouniverset bør det fremgå at det er Kais ansigt, samt en lille Cole og en lille Sensei Wu.

Reklamer

2 thoughts on “Fødselsdagsmåned

  1. Kender det godt, det der med sammenklumpning af fødselsdage, her har vi to inden for 10 dage i juni og 2 med 6 dages mellemrum i slut august/start september. Og så er der jo alle de andre i familien og deres fødselsdage… I år får min mors og min søns fødselsdage mest plads, hhv. 70 og 20 år. Og jeg skal være med i planlægningen af dem begge, så vi er i gang.

    • Det er godt at kunne prioritere hvilke fester der skal have mest opmærksomhed. Ellers kan vi jo drukne i fødselsdage. Hvor dejligt og hyggeligt det end er, kan det godt blive lidt hæsblæsende, ikke mindst når de ligger tæt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s