Andalusien

Andalusien har været en drøm for mig længe. Bjergene, hestene og de hvide landsbyer. Nu har vi været der. Vi nåede ikke så meget hest, men boede smukt midt i bjergene og besøgte de fineste, stemningsfulde bjergbyer.  

Vi har fundet ud af hvor vi skal bo næste gang, for vi er bestemt ikke færdige med Andalusien. Vores ferie var ikke perfekt, men vi har fået researchet og er enige om hvilke ændringer der skal til for at næste gang bliver endnu bedre. Vi skal bo i en by, så vi kan gå til indkøb, spisesteder og is. Selv om vi voksne nød at bo landligt, kom vi til at bruge for meget tid på at køre i bil.

Malaga-regionen, Solkysten i folkemunde, er et modsætningsfuldt område. Bjergene og det blå Middelhav tiltrækker tusindvis af nordeuropæere. Sine steder er det tæt bebygget med dyrt udseende fincaer, omgivet af hegn. Det er heldigvis let at slippe væk og finde mere uspolerede områder.

Solkysten er ikke eksklusivt. De mange udlændinge, turister som fastboende, kommer nok mere for varmen og de billige boliger, end for kultur, god mad og ro. Området producerer frugt og grønt til hele Europa. Også ganske meget økologisk kunne vi læse os til. Alligevel tog det os tid at finde indkøbsmuligheder, hvor vi syntes vi kunne få hvad vi havde brug for. Man kunne få fornemmelsen af at alle de lækre ting bliver sendt ud af regionen og solgt andre steder.

“Vi fik meget hvidt brød og pomfritter” fortalte M som det første da han kom i børnehave igen. Det passede ham fortrinligt. Vi andre savnede nok lidt groft brød og friske grønsager.

Udsigten fra terrassen kunne vi derimod ikke klage over.

 

Reklamer

4 thoughts on “Andalusien

 1. jeg prøver lige igen, for min første kommentar forsvandt:
  Det ser rigtig skønt ud, og mon ikke M kan klare næste gang, at der ændres lidt på menuen 😉

  • De kom alle tre frem hos mig på en gang. Mærkeligt.
   Vi håber sandelig at M bliver lidt mere modig hvad angår nye madoplevelser, men vores problem var nu lige så meget udbudet af friske råvarer, hvilket var mærkeligt når nu markerne bugnede omkring os.
   Vi fandt dog økologisk friskplukket mango til 3€ pr kg hvilket vi alle nød meget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s