Marken er …

… hverken mejet eller høstet, men det første skridt er taget. Vi har fået pløjet, harvet og sået.

IMG_7675

 

Mange, mange processer i vores nye liv på landet, starter med vidensindsamling og læring. Ingen af os har nogensinde skullet dyrke noget i større skala før, så det har taget lang tid at finde ud af hvad vi skulle have i jorden, hvornår det skulle ske, og hvem der kunne hjælpe. Det er en spændende rejse. Der er sået vårbyg blandet med græsfrø, så der gerne skulle være græs i bunden når byggen bliver høstet.

De afgrøder skulle være nemme og ike kræve den store pasning igennem sæsonen. Det er vigtigt for os. Vi har også drømt om roer, majs eller ærter, men tænker at nu starter vi med det her, og høster en masse erfaringer ved det. Så kan det være vi får mod på noget andet senere.

Vores gode nabo har pløjet, harvet og sået. I aften kommer han med traktor og tromle, og aftalen er så at T selv skal tromle det. Det kommer ikke til at vare længe før han ikke kan vente mere med at få sin egen traktor tror jeg.

Reklamer

2 thoughts on “Marken er …

    • Det er nemlig det jeg fornemmer. Rationelle argumenter om at det er billigere at leje og låne preller ligesom lidt af, når en mand øjner chancen for nyt legetøj 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s