Børnehaverødder

Pludselig har jeg ikke længere et vuggestuebarn, men i stedet to store unger i børnehaven. M bliver godt nok først 3 på torsdag, men institutionen har flyttet en hel gruppe fra vuggestuen sammen op i børnehaven. Det er sket løbende over de sidste måneder, så overgangen kunne blive så nem som muligt. Nu har han nyt rum, skal have madpakke og lære at være mere selvhjulpen. Han er helt klar og frisk på alt det nye.

Efter sommerferien skal de begge flytte børnehave, så de kommer herud hvor vi bor. De er blevet i den gamle institution inde i Aalborg, fordi der var vuggestueafdeling og mulighed for at have dem det samme sted. Nu hvor han bliver tre kan vi flytte dem ud, så B får et år sammen med børnene fra vores område som hun forhåbentligt også kommer til at gå i skole med.

Vi fortalte dem om børnehaveskiftet for nogle dage siden, og jeg blev vildt overrasket over deres reaktion. Ingen utilfredshed eller nervøsitet, men bare glæde over at der nu skel ske noget nyt og spændende. Vi har set billeder fra den nye børnehave på deres hjemmeside, og når vi kommer lidt tættere på startdatoen skal vi også ned at besøge den.

Selvfølgelig bliver det hårdt og sikkert også nogle gange svært at skulle starte i ny børnehave, finde nye venner og lære nye måder at gøre alting på, men jeg er så stolt af at de går til det med oprejst pande og begejstring. B var engang en lidt frygtsom og forsigtig pige. Det er helt væk. Nu er hun et sprudlende, eventyrlystent barn med mod på det hele.

Reklamer

2 thoughts on “Børnehaverødder

  1. Hvor er det dejligt at læse at dine børn har mod på nye ting. Nu har jeg fået læst op, Dit indlæg om børns oplevelse af teater gik rent ind her hos mig,rigtig gode tanker om fjernsynskigning og teaterkigning. Tillykke med træbryllup og ny beboer på jeres matrikel. I ender med at blive mange, hvis aldrig nogen af de firbenede skal slagtes 😉

    • Hej Lene
      Tak for din kommentar.
      Der skal nok blive slagtet dyr herfra. Erfaringen siger mig at det lidt personlige forhold stopper når de får skindet af og man ikke kan kende den ene fra den anden. Men den er altså ualmindeligt kær, den lille pige vi har fået.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s