År 1 med nye traditioner

Endelig er der hul igennem til internettet efter 3 ugers afbrud. En bunke internetkunder er blevet flyttet fra det ene til det andet af TDCs selskaber. Nu står der ikke længere Telmore, men Fullrate på regningen. Man skulle et tro sådan et flytte var ukompliceret, men det var det så slet ikke. Ligemeget, nu er jeg tilbage.

Noget af det jeg aldrig fik blogget om er spa-dagen med min søster. Det var dejligt, selvfølgelig. Det var en “hvorfor gør jeg ikke sådan noget her oftere”-oplevelse. Det er ikke så voldsomt dyrt, men ubetaleligt skønt at ligge i varmt vand, i et trækar, på et tag, mens sneen daler ligeså stille.

Ud over nydning blev dagen også starten på en proces som forhåbentligt vil ende med at vi finder en måde at være søstre som kan være der sammen med alt det andet som fylder i vores liv. Normaltilstanden for os har aldrig rigtigt flyttet sig fra daglig kontakt. Det er ikke en mulighed, så nu må vi lære hvordan vi laver søstertid og samhørighed på en ny måde.

Familietid har vi. Ikke til overflod, men der er børnefødselsdage etc. hvor vi ses sammen med mænd og børn. Det er alenetid vi mangler. Tid til fordybelse og til at kende hinanden igen. Det sker ikke af sig selv. Kalenderne er aldrig til spontane besøg. Derfor håber vi at planlægning er vejen ud af dette problem, som af så mange andre. Vi har lagt planer og reserveret datoer frem til uge 18.

Det opfylder ikke hele mit søsterbehov, men det kan forhåbentligt give et fundament at bygge en ny måde at være søstre på.

Reklamer

2 thoughts on “År 1 med nye traditioner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s