Poulstrupkatte vol. 2

Først var der Pippi og Peter

Lille ven med de smukkeste aftegninger

Lille ven med de smukkeste aftegninger

Pippi fik som bekendt et tragisk endeligt. Peter blev en sjældnere og sjældnere gæst. En lang periode kom han jævnligt forbi, altid blank og velnæret at se til. Nu har han ikke vist sig i halvanden måned. Ingen på nabogårdene har set ham. Vi er tilbøjelige til at tro han er flyttet, men han kan realistisk set også være kørt ned.

I stedet er Rosa og Rasmus flyttet ind. Meget anderledes af både sind og skind, men heldigvis lige så effektive musejægere. Og næsten lige så gode legekammerater for børnene. I hvert fald Rasmus, den lille røde. Rosa er mere reserveret. Til gengæld snakker hun en hel masse.

IMG_7110

Jeg håber de holder lidt længere. Det er ikke meningen at vi skal skifte katte hvert år. Men selv om jeg gerne vil passe på dem, synes jeg ikke de skal være inde hele tiden. De må gerne komme ind, men de skal også have lov at bevæge sig frit og naturligt omkring.

Rosa er endnu ikke steriliseret, så når foråret kommer kan det være at vi kan vedligeholde bestanden på naturligste vis. Derefter skal hun nok ordnes så vi ikke drukner i katte.

Reklamer

One thought on “Poulstrupkatte vol. 2

  1. Det er nogen søde katte, selv i konkurrence med alle de andre billeder af katte der er på internettet.

    Jeg tror også på at det er bedst for katte at kunne komme ud, selvom det indebærer en risiko. Og der er vel heller ikke meget sjov ved at have en kat til at fange mus, hvis den ikke kommer ud til musene.

    Det er dejligt at du har fundet det rette sted at bo og leve. Det er ikke mit drømmested du har, men det er jo også jer der skal bo der.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s