Legeaftale

B er kommet i gang med legeaftalerne. Vi har talt om det flere gange uden at det er kommet i stand, men nu har hun pludselig fået mod på det.

Hun har et godt stabilt venskab med R, en sød dreng fra børnehaven. De leger sammen hver dag derhenne, hun har været med ham hjemme, og i går var han hos os.

Det var SÅ hyggeligt.

Koncentration i køkkenet

Jamen altså, jeg kunne næsten ikke bære at sende ham hjem igen. De legede supergodt. Det gør mig glad og taknemmelig at få lov at opleve deres glæde ved hinanden, deres påfund og konstante interaktion. De er så skønne. Vi bliver nødt til at lave en ny aftale snart.

Reklamer

2 thoughts on “Legeaftale

  1. Gætter mig til at gården ligger (lidt) afsides. Har hørt fra R og Loa, at deres liv fik et kvalitetsløft, da de flyttede i delehus med unger på samme alder som deres. Det må være skønt.

    Vi er selv velsignede hos os, med en stor, fælles, grøn baggård, og et hav af unger – også på Viggos alder. Det bliver så sjovt til sommer…

    • Utroligt nok er der i vores miniby med 8 husstande hele 3 piger fra årgang 08. Vi har desværre ikke samme institution, og derfor kan det være svært at få god kontakt her i den mørke tid hvor eftermiddagene er korte. Vi skal dog snart have gang i de andre lokale unger, for potentialet er der, og de er sikkert kommende klassekammerater.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s