Frejas vandkunst

Freja har været her i lidt mere end en uge nu. Hun har det godt, græsser dagen lang og virker rolig og tilpas.

Hun er vokset op på en fold med egen søbred. Der har hun og de andre køer altid kunnet finde vand, og hun har derfor ikke kendt til hverken vandkop eller spand.

De første dage hun var hos os faldt sammen med den lille smule sommer vi har haft. Hun opholdt sig mest i skyggen, og hun drak ingenting fra de to store vandtrug. Vi prøvede at stile spande med vand lige foran hende, men dem var hun bange for. Til gengæld rejste hun interesseret hovedet når vi plaskede i vandet. Derfor udviklede T ko-vandkunsten

Ko-vandkunstenVandet løber gennem en haveslange til et rør i den gamle høvogn. Herfra risler det ned i en murerbalje. Det hjalp. Vi lod vandet løbe nogle perioder hen over en eftermiddag og aften, og kunne se at hun flere gange var ovre at betragte installationen.

Det hjalp. Efter 3 døgn hos os fandt hun endelig modet til at stikke mulen ned i vandet og drikke. Siden har der ikke været problemer. Hun drikker meget mindre end hestene, men jeg tror det må være fordi hun får væske ud af de store mængder græs hun omsætter.

Freja bliver mere og mere tam for hver dag der går, og vi kan allerede få lov at klø hende lidt på mulen.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s