Naboer

Der er 4 huse i vores lillebitte landsby. Det giver naboskab en helt anden betydning og følelse end jeg før har oplevet. Vi har alle gårdsplads og udbygninger, så vi kan ikke lige uden videre kigge ind til hinanden. Alligevel føles de på nogen måder tættere på end i diverse lejligheder hvor jeg har boet. Vi deler et lille vandværk, men nok i virkeligheden allermest det at bebo lige netop denne fine plet på landkortet. Det giver sjovt nok et fællesskab helt af sig selv.

Vi er blevet taget fantastisk fint imod herude. Har fået både besøg, kort med hilsner og rødvin. Forleden erfarede vi at det ikke er tomme ord, når de siger at de holder øje med hinanden her.

Vores jordvarmeanlæg skulle have været leveret om tirsdagen. Det blev det ikke. Det studsede vi ikke noget videre over. Aftaler med håndværkere er set skride før, så vi tænkte at det nok ville dukke op. Det gjorde det også, midt om natten. Vi lå og sov og opdagede intet, men naboens hund var begyndt at gø. De var stået op og havde kigget herover. De havde set en stor lastbil på gårdspladsen og hørt noget blive slæbt på ladet. Lyset var slukket hos os, så de tænkte at vi nok ikke var hjemme. Derfor ringede de resolut til politiet fordi de frygtede at en tyvebande var i gang med at tømme vores hus. Politiet kom, fik stoppet lastbilen som var på vej herfra og afklaret sagens rette sammenhæng. Vi sov sødt fra det hele.

Bagefter måtte vi selvfølgelig over til naboen og takke for deres årvågenhed. Konen havde noget røde ører, men vi var bare glade og taknemmelige for at de holder øje, og reagerer når de frygter at noget er galt. Og for at vi ikke bare har fundet et dejligt sted, men også et som beboes af gode mennesker.

Reklamer

One thought on “Naboer

  1. Pingback: Stjernestunder « Lallibob

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s