Huset holdt

Stormen rasede her som i resten af landet i går. Det var den første storm vi oplevede i det nye hus og det var vildt. T brugte eftermiddagen på at flytte alle løse genstande ind i laden, samt sætte ekstra søm i de mest tærede plader på udhusets tag. Der er en del som trænger til udskiftning, men vi havde håbet at det kunne vente til foråret. Måske kan det, for taget på både stuehus og udbygninger holdt, selv om det klaprede og skramlede, så vi alvorligt overvejede at sove i stuen i stedet for på 1. sal som vi plejer.

I dag skinner solen, himlen er blå og det er ikke til at tro at det var i går det føltes som om huset kunne vælte. Det har stået her i 86 år, og sikkert klaret værre storme end den i går, men det var alligevel lidt nervepirrende.

B har haft feber og hoste de sidste dage, så vi er hjemme og holder barnets første sygedag. Hun er heldigvis frisk nok nu, så jeg håber hun er klar til i morgen. Og når det ikke kan være anderledes kan vi heldigvis godt finde ud af at nyde dagen (og moren kan endnu en gang glæde sig over at være offentligt ansat med en god overenskomst og en ledelse som aldrig brokker sig)

Musene har vi hverken set eller hørt siden Peter og Pippi flyttede ind. De gør deres job alene ved at være til stede i huset, og så er de tilmed til stor glæde. Og ganske imponerende tålmodige med børnene, selv om især lille M kan være lidt voldsom i al sin kærlighed. De går lige så stille ders vej hvis det bliver for meget, men de hverken hvæser eller kradser.

Pippi

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s