Husgyser extraordinaire

Som nogle gættede ud fra sidste indlæg er vi meget tæt på en endelig hushandel. Lige nu er det så spændende at jeg faktisk ikke rigtigt kan holde det ud. Jeg vil så gerne skrive under og lukke sagen i en fart. Der er bare alle mulige formaliteter i vejen. Man skulle ellers tro at det var simpelt. Sælger vil gerne sælge, vi vil gerne købe og banken har sagt ja.

Alligevel står vi i stampe. Sælger er utryg (ligesom mig) og vi ved reelt ikke om vi er husejere i næste uge eller ej. Vurderingsmanden fra kreditforeningen mener ikke at han har fået det han skal bruge i tide og vil først se på sagen mandag formiddag. Vores købsaftale udløber mandag kl. 12, så det bliver ualmindelig ubehageligt tæt på.

Det er simpelthen ulideligt. For 24 timer siden var vi trygge og sikre på at vi endelig havde fået det hele på plads. Nu aner vi ikke om vi er købt eller solgt, og heller ikke hvordan vi skal komme igennem weekenden. Vores bankdame holder selvfølgelig fri i morgen. Advokaten har været udenbys i dag og det hele er noget forbandet rod. SUK!

Reklamer

3 thoughts on “Husgyser extraordinaire

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s