Sømandstrøjen

Endelig færdig. Den blev påbegyndt i september, så den har været længe undervejs. Den er monteret, vasket og blokket en anelse. Jeg er ikke tilfreds med finish’en. Den ser hjemmelavet ud på den ikke helt fede måde, men den er dejlig blød, så jeg håber nevøen kan bruge den trods fejl og mangler.

Her kan man se boblerne.

Den er lidt for stor til B, så den må være meget rigelig til nevøen, men det er jo heller ikke uldtrøjevejr lige nu, så måske til vinter. Nevø K er lige så bred som hende selv om han kun er halvandet år, men selvfølgelig ikke helt så lang.

Strikkefakta:

Mønster: Sømandsbluse 119/3 fra Mayflower. Strikket efter str. 2 år, men er endt noget større end det. Modificeret en del da jeg har udeladt bobler på ærmerne og den enkelte række helt nederst. Synes at det gav et mindre rodet billede på den måde.

Garn: To tråde cashmere/uld i farven Marine fra Garnudsalg.dk. Ialt 220 g.

Pinde: Knitpicks 2,5 og 3.

Teknik: Boblerne var ny teknik. De var ikke svære at lave og kom hurtigt til at glide, men lidt svære at få pæne og ensartede.

Reklamer

One thought on “Sømandstrøjen

  1. Jeg syntes det er en flot trøje du har fået lavet, og at der sejt at du får fundet tiden til at strikke, midt imellem alt muligt andet der også skal nåes.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s