Snydt igen

Et hus er gået vores næser forbi. Igen. Det begynder snart at ligne en farce. Sidste gang var det lidt vores egen skyld. Vi kunne ikke bestemme os og nølede vel længe.

Denne gang nølede vi overhovedet ikke. Vi vidste allerede før vi så huset at vi gerne ville have det. Vi har nemlig set det før, sidst det var til salg for et år siden. Dengang nåede vi det ikke, fordi mindstemanden blev født og vi fik andet at tænke på. Nu var det så lige til salg igen, og selv om det var en million dyrere end første gang var vi fortsat interesserede.

Torsdag formiddag aftalte vi endnu en fremvisning med ejendomsmægleren. Der var et par K3’ere på taget som vi gerne ville have en fagmands vurdering af. Det var helt fint og de ville gerne vise frem igen. Ikke et ord om at der var andre købere på banen. Torsdag over middag fik vi tilsagn fra banken om at vi kunne låne pengene – selv om det kostede nogle hundrede tusind mere end vi har budgetteret med. Torsdag aften ringer ejendomsmægleren så og fortæller at huset er solgt. Vi har selvfølgelig ikke fået en forklaring på forløbet, men undrer os noget. Og ærgrer os stort både over at vi ikke fik lige netop det hus, og over at vi nu igen skal lede videre…

Reklamer

2 thoughts on “Snydt igen

    • Ja, det synes jeg ærlig talt også. Det er lidt opslidende det her. Vi overvejer selvfølgelig om vores udvælgelseskriterier er for snævre og om vi bare skal gå efter villa/parcelhus og så flytte på landet når børnene og lønningerne er større, men det virker ikke helt rigtigt at give flere millioner for noget som alligevel ikke er det vi ønsker os.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s