Madplan uge 44

Mandag 1. november: Quinoafad med porrer og kartofler, samt kyllingelår – vi har lige fået nye lækre økologiske varer hjem. Der i blandt 3 kg. økologisk quinoa. Det har vi ikke så meget erfaring i at bruge, men det fungerede rigtigt godt i et fad sammen med kartofler, porrer, revet ost og hakkede mandler. B kunne også rigtigt godt lide det, da vi havde snydt lidt og bildt hende ind at det var “farmor-ris”.

Tirsdag 2. november: Karbonader, kartofler og majskolber

Onsdag 3. november: Pølsehorn, salat og tortelini

Torsdag 4. november: Pastasalat med kidneybønner og bacon

Fredag 5. november: Mousaka

Lørdag 6. november: Rester

Søndag 7. november: Kylling i sur-sødsovs med ris

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s