Lækkert hus

Vi har set et superdejligt hus i dag. Lige sådan et som vi gerne vil bo i. Og til en overkommelig pris, men,

for selvfølgelig er der et men,

ellers ville overskriften på dette indlæg være helt anderledes højtråbende.

Det lå lige præcis den smule for tæt på motorvejen som gør at man kan høre den HELE tiden. Det er uden tvivl dejligt med motorvejen tæt på når vi skal pendle hver dag, men der er nødt til at være så langt at vi hverken kan se eller høre den. Huset var nyt, fra 2008, og så godt isoleret at det var helt tyst inde når vinduerne var lukkede, men hvad hjælper det, når der var en konstant susen så snart de blev åbnet.

Det lå også lige lidt for langt fra Aalborg, men det havde vi nok valgt at acceptere hvis der ikke havde været det andet problem, for det var lækkert. Store lyse rum, fedt køkken, jordvarme, hemse på flere værelser, en god grund osv.

Jeg er altid en lille smule ked af det når vi kører hjem efter at have set et hus som jeg ved vi ikke vil købe. Jeg håber hver gang at komme ud til det helt rigtige. Vi har set mange huse efterhånden, så vi gider kun køre efter dem som vi tror på kunne være reelle muligheder. Og vi drømmer om kick’et når vi står ved noget som vi faktisk tænder på. Vi vil det bare så gerne …

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s