Madplan uge 40

4. oktober: Tomatsuppe med fersken, salat og rejer – min læsemakker fra studiets første år hvor vi læste anatomi introducerede mig for denne suppe en aften hvor vi skulle have noget at spise og det godt måtte gå lidt stærkt. Jeg har siden set opskriften i forskellige varianter rundt omkring, men for mig vil det altid være Anders’ suppe. Man tager syltede ferskner i små tern, fintsnittet, sprødt salat og rejer i bunden af sin tallerken og over dette hældes en tomatsuppe som er peppet op med lidt karry, chili, løg og hvidløg og voila – en nem lækker servering med spændende smag og konsistens. Sprødt salat i suppe er overraskende godt!

5. oktober: Rødtunge i fad med kokosmælk, fennikel og ris

6. oktober: Kylling-bananret – vi har endnu en økologisk kylling i fryseren som kommer til at danne basis for tre menuer i denne uge. Først denne klassiker på vores repetoire: kyllingekød, bananer i skiver, mangochutney, chili og flødeskum bages i ovnen og serveres med ris og brød. Altid lækkert.

7. oktober: Hønsekødssuppe

8. oktober: Tortelini med spinat og ricotta – vi springer over hvor hegnet er væltet og spiser disse færdige pastadimser fra Kvickly. Dem kan vi alle godt lide.

9. oktober: Kyllingewok med ananas og cashewnødder

10. oktober: Farsbrød med kikærter, kartofler og champignonsovs.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s