Separationsangst

M er blevet fem måneder og har lige fået sin første sutteflaske. Det var mit eget forslag, og jeg synes det er en god ide. Det er praktisk at T og andre også kan give ham mad. Alligevel synes jeg at det er mærkeligt og lidt forkert. Det er det første skridt … og før jeg ved af det vil han have en knallert og tænker på at flytte hjemmefra.

Reklamer

2 thoughts on “Separationsangst

  1. Hvis der er noget jeg forstår, så er det det. Men ikke fordi jeg altid skal fremvise et sår, der er større end dit, så vil jeg bare sige – det er altså rigtig slemt det der seperation, når det er det sidste barn. Lasse og mig blev faktisk enige om igår at vi gerne ville sætte Kresten på hold, så han kunne være 13 måneder et par år.

    • 13 måneder er også en kanon alder. Der er kan man f.eks godt blive passet og fodret af andre. Det glæder jeg mig trods alt til M kan, selv om jeg også synes at det er trist at han ikke kun skal være min og spise ved mig.
      Lige i de her dage er det også absolut påkrævet at han begynder at kunne få noget at spise af sin far, for B sover så elendigt at hun hænger om halsen på mig som en lille koala hele tiden. I morges hylede hun så jeg troede at hun var kommet til skade, men da jeg spurgte hvad der var galt sagde hun: “M kiggede på mig!” Så ved man at der er lavvande på overskudskontoen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s